Ouderraad

De ouderraad van de Klimboom wordt gevormd door enkele ouders met ondersteuning van een aantal leden van het team.

De ouderraad heeft zich als doel gesteld het contact tussen ouders/verzorgers onderling en school bevorderen en financieel bij te dragen aan activiteiten voor kinderen en ouders op en rond school.

We helpen mee met en ondersteunen financieel diverse door school georganiseerde activiteiten zoals:

• Het sinterklaasfeest
  • De eindavond
  • Sportdag(en)
  • Het kerstfeest

Dit jaar zal de ouderraad ook ondersteunen bij de aanschaf van de nieuwe gymkleding en bij het organiseren van festiviteiten en/of materialen voor de nieuwe school.

Verder worden er informatieve bijeenkomsten georganiseerd. Dit is vrij nieuw maar heel erg nuttig en succesvol. Deze bijeenkomsten hebben uiteenlopende thema’s. Zo hebben we al een avond georganiseerd over hulpmiddelen en over intimiteit en sociaal wenselijk gedrag.
Als u dit leest en misschien mee zou willen helpen als lid, voorzitter of secretaris van de ouderraad dan kunt u contact opnemen met ons via or.klimboom@meerkring.nl

Wilt u een keer een vergadering bijwonen, dan bent u van harte welkom. Maak een afspraak via ons mailadres.

Wie zitten er in de ouderraad?

De OR bestaat uit de volgende leden:

Marina van Houte - moeder van Eowyn (voorzitter)
Barbara van Eijk - moeder van Viggo (penningmeester)
Liv Meyer - moeder van Julian
Lonneke Huyzen - moeder van Oliver
Emily de Ruiter - moeder van Pim
Nadjeska Zonderland - moeder van Noa

Namens het team:
Marianne Huitema
Cornelia Brouwer

Samen, plezier en durf!
De Klimboom
Waar we kinderen stimuleren het beste uit zichzelf te halen

Heiligenbergerweg 185
3816 AJ Amersfoort

E-mail: administratie.klimboom@meerkring.nl

Plan route

Wilt u uw kind aanmelden? Neem dan contact met ons op.

Meerkring

De Klimboom is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar onderwijs in Amersfoort.