Eerste paal nieuwbouw

De bouw van het nieuwe gebouw voor scholencomplex de Vosheuvel is begonnen!
Op vrijdag 6 april 2018 is het gat voor de eerste paal geboord met een grote grondboor. De boor werd bediend door wethouder Bertien Houwing, samen met twee leerlingen.
Van alle afdelingen was een groep leerlingen aanwezig. Namens het SO van de Dr. A. van Voorthuysenschool waren dat de leerlingen van de brugklas en een deel van de onderbouw.
Er was een korte toespraak van de wethouder, van de heer Rots van Rotsbouw ( de bouwer van de school) en van de directies van de beide scholen.
Door de leerlingen werden er blaadjes met wensen aan een lange waslijn gehangen.
Wij kijken uit naar het nieuwe gebouw, u vast ook. We proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de bouw de komende periode.

• eerste paal.jpg
  • Eerste paal 2.jpg